Led Inbouwspots 12 of 220 volt

Led Inbouwspots voordelig en gratis bezorgd 

Led inbouw spots in een aanbouw

Een uitbreiding van het gezin, een extra serre in de woning, of gewoon omdat een beetje ruimte altijd fijn is; veel mensen kiezen ervoor om bij de verbouwing van hun huis een extra aanbouw te plaatsen. In zo’n aanbouw moet natuurlijk ook verlichting worden geplaatst. In tegenstelling tot woningen die al tientallen jaren staan, kun je je aanbouw natuurlijk voorzien van de allernieuwste technologie wat de verlichting betreft. Je kunt het direct in één keer goed aanpakken door een verlaagd plafond te plaatsen, waar je led inbouw spots in kunt bouwen.

Voordelen van led inbouw spots in je aanbouw

Doordat je bij een aanbouw geen rekening hoeft te houden met ouderwetse stroomkabels die er al liggen of stroomvoorzieningen op rare plekken, kun je het nieuwe gedeelte van je huis gemakkelijk voorzien van led inbouw spots. Led inbouw spots zijn de meest moderne vorm van verlichting. Ze zijn beschikbaar in allerlei vormen, lichtkleuren en lichtsterktes, waardoor er voor iedere inrichting wel iets tussen zit. 


Zo kun je met behulp van heldere led inbouw spots je aanbouw een mooie, strakke uitstraling geven, maar je kan ook kiezen voor een warme, sfeervolle hoek door meerdere kleine, warm witte led inbouw spots te plaatsen. Eén ding is zeker: met led inbouwspots in je aanbouw kun je niet fout zitten zeker niet met behulp van de firma led inbouwspots leds, deze geven u een deskundig advies.

Verlaagd plafond voor led inbouw spots in de aanbouw

Voor het plaatsen van led inbouw spots in een woning, heb je een verlaagd plafond nodig. Hierin kunnen gaten worden geboord, waar de led inbouw spots in kunnen worden geplaatst. Zo kunnen ze mooi in het plafond worden weggewerkt, en kan het kleine beetje warmte dat vrijkomt aan de achterkant van de led inbouw spots worden weggeleid. Wanneer je een aanbouw plaatst, kun je dus direct rekening houden met het plaatsen van een verlaagd plafond voor je led inbouw spots. Hiermee voorkom je dat je later opnieuw een verbouwing moet laten plaatsvinden. Net zo gemakkelijk dus, om bij het bouwen van de aanbouw direct rekening te houden met je led inbouw spots!

Led inbouwspots voor op het terras

 

Wanneer de dagen weer langer worden en de temperaturen beginnen te stijgen, is het prettig om de avonden door te brengen op het terras in de tuin. Lekker nog even een kopje koffie drinken met een krantje of een boek, barbecueën met de familie, of nagenieten van een zomerse dag met een groep vrienden en een paar drankjes. Met led inbouwspots creëer je voor al deze situaties een gezellige sfeer voor op het terras. Je kunt de led inbouwspots plaatsen in de overkoepeling boven het terras, maar ook verticaal aan de muren en in de vloer. Een combinatie van meerdere led inbouwspots geeft een leuke sfeer voor elke avond, en daarnaast zijn ze ook nog heel praktisch.

Led inbouwspots in de overkapping boven het terras

 

Door de overkapping van je terras te voorzien van meerdere led inbouwspots, kun je met één druk op de knop blijven genieten van een sfeervolle avond. Zonder dat je hiervoor lampen van binnen hoeft te halen, en in de weer moet met losse stopcontacten en kabels. led inbouwspots voor de overkapping van je terras zijn dus niet alleen sfeervol, maar ook functioneel.

Led inbouwspots in de vloer van je terras

 

Naast led inbouwspots in de overkapping van je terras, kun je er ook voor kiezen om deze in de vloer te plaatsen. Doordat de grondspots stevig en waterdicht zijn, kun je ze op een veilige manier in het terras wegwerken. Hierdoor kun je lang van de led inbouwspots in je terras profiteren, zonder dat ze beschadigd raken.

Een voordeel van het plaatsen van inbouwspots in de vloer van je terras, is dat ze geen ruimte innemen. Je hebt hierbij dus geen last van lampen die in de weg staan, waardoor je op een zomerse avond nog lekker lang kunt genieten van je led inbouwspots op een sfeervol terras, zonder dat je hier enige moeite voor hoeft te doen.

Led inbouwspots: Wat is een trafo?

Alle led inbouwspots bevatten een transformator, ook wel afgekort tot trafo. Dit kleine apparaatje dat zich aan de achterkant van je led inbouwspots bevindt, was vroeger zo groot als een baksteen, waardoor je hier een apart gat voor moest boren. Gelukkig is dit nu niet meer nodig: een trafo is nu zo klein als een luciferdoosje, en past dus altijd door het gat dat je moet boren voor het plaatsen van de inbouwspots. Maar wat doet een trafo nu precies, en waar kun je het voor gebruiken?

Het omzetten van wattage

Uit het stopcontact komt normaal gesproken een spanning van 230 Volt. Dit is erg veel, dus deze spanning heb je natuurlijk lang niet allemaal nodig voor het inschakelen van je led inbouwspots. Een trafo zorgt ervoor dat deze spanning van 230 Volt wordt omgezet tot een spanning van 12 Volt, om deze te gebruiken in de led opbouwspots. Deze spanning is een stuk veiliger dan de spanning uit het stopcontact. Het principe van een trafo is dus om ervoor te zorgen dat je led inbouwspots de spanning krijgen die ze nodig hebben, waardoor ze op een veilige manier licht kunnen geven.


Trafo’s voor dimbare led inbouwspots

Trafo’s zijn beschikbaar in allerlei verschillende wattage, in een dimbare en een niet-dimbare variant. Het is dus de trafo die bepaalt of de led inbouwspots dimbaar zijn of niet. Dimbare trafo’s zorgen ervoor dat de spanning die van het stopcontact naar de led inbouwspots gaat wordt omgezet van 230 Volt naar 12 Volt, maar daarnaast kan het dit licht ook nog dimmen. Dit doet het door aan de hand van de geselecteerde instellingen minder vermogen aan de led inbouwspots af te geven. Hierdoor geeft de spot minder licht, en is hij dus gedimd.

Meer vermogen

Led inbouwspots zijn niet constant in hun stroomgebruik: vaak hebben ze wat meer nodig om op te starten en ook het verschil in vermogen bij het dimmen zorgt voor een wisselend gebruik. Zorg er dus voor dat de transformator twee keer zoveel vermogen heeft als de led inbouwspots, zodat je lampen altijd goed zullen werken.

Sfeer in je serre met Led inbouwspots

Een serre is er om in te slapen, maar daarnaast dient deze plek voor nog veel meer. In je serre heb je ruimte om te ontspannen, om bij te komen van een lange dag, of om lekker even samen te zijn met je partner. Veel mensen hebben veel meer dan alleen een bed op de serre: bijvoorbeeld een televisie, een boekenplank of misschien wel een zithoek.

Omdat de serre wordt gebruikt voor meer dan voor alleen slaap, is de verlichting erg belangrijk. Met led inbouwspots zorg je hierbij al snel voor een verlichting die zowel sfeervol als praktisch is. Lekker ontspannen onder dimlicht, of een leeslampje bij het bed om een goed boek te kunnen lezen; Led inbouwspots zijn multifunctioneel Hoe zorg je ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van deze lampen?

Praktische verlichting in je serre

Een leeslampje bij het bed, of heb je de strijkplank op de serre staan? Voor de praktische dingen wil je wel een beetje fatsoenlijk licht hebben. Dit is mogelijk met led inbouwspots. Vooral de kantelbare inbouwspots zijn hierbij handig, omdat je de lichtstraal kunt richten op de juiste plaats.

Sfeerverlichting in je serre

Voor een ontspannen avondje in de serre wil je natuurlijk een beetje sfeerverlichting hebben. Lekker op het bed liggen met een boek of met je partner, of lekker onder de dekens televisiekijken. Met een paar warme witte led inbouwspots haal je de sfeer zo in je serre.

Dimbare led inbouwspots

Praktisch en sfeerverlichting in een: dimbare led inbouwspots bieden de ultieme oplossing. Met een handige draaiknop kun je zelf de lichtintensiteit bepalen. Feller licht voor bij het lezen of bij andere praktische klusjes, en gedimd licht voor de sfeervolle avonden: je bepaalt het helemaal zelf! Dit maakt dimbare led inbouwspots perfect voor in de serre, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zowel fellere lampjes met draaiarmen te plaatsen als sfeervolle led inbouwspots. De keuze is helemaal aan jou. 

Led Inbouwspots zijn een duurzame investering.

Een aantal jaren geleden kwam de eerste led verlichting op de markt. Dit was voor de consument allemaal nog even wennen. De lichtkleur van de led spots was nog erg wit, bijna tegen het blauwe aan en het zag er allemaal nogal wat kil uit. Veel mensen zijn toen bij hun huidige vorm van verlichting gebleven en begrijpelijk was dat ook. Men wil immers wel energie besparen maar niet te kost van alles.

Vandaag de dag is dat een stuk anders geworden

Vandaag de dag zijn er vele verschillende soorten led inbouwspots en andere vormen van led verlichting op de markt. Een van de laatste ontwikkelingen zijn led inbouwspots. Waar er vroeger nog maar een geringe keus was in led inbouw spotjes is er nu een mooie groeiende markt voor. De ontwikkeling gaat snel en er is nu ruim voldoende keuze in led spotjes voor in uw woonkamer, keuken, badkamer zolder, carport enzovoort. De inbouwspots van tegenwoordig zijn van een uitmuntende kwaliteit en ook erg belangrijk de ze heel erg redelijk geprijsd. Eigenlijk is de prijs vergelijkbaar met de oudere halogeen spotjes.

Niet alleen de prijs is veranderd ook de kwaliteit

Ondertussen is de prijs van led inbouwspots flink gedaald, de ontwikkelingskosten zijn eruit en men verwacht dan ook zeker niet dat de prijs van led spots nog verder omlaag gaat. Sterker nog de verwachtingen zijn dat in verband met de grote vraag naar led inbouwspots de prijs langzaam maar zeker weer iets omhoog zal gaan. Inbouwspots led zijn tegenwoordig een stuk goedkoper maar de kwaliteit heeft daar zeker niet onder geleden, sterker nog wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze led inbouwspots dat wij er 3 jaar garantie op geven.

Er zijn ondertussen meerdere soorten op de markt

Naar mate de ontwikkelingen van led inbouwspots elkaar in hoog tempo hebben opgevolgd zijn de spots nu wel uit ontwikkeld. Het gevolg daarvan is dat de producten zich gaan richten op het design van de led spots.

Een van onze nieuwe design led inbouwspots, deze spot haalt snel de verkoop aantallen in van onze besteller led inbouw spot

Het aantal verschillende soorten verkrijgbare led inbouwspots neem elke dag toe. Ook in onze led inbouwspots webwinkel zult u verschillende soorten led inbouwspots vinden. Het grootste verschil tussen de spots is of ze dimbaar of niet dimbaar zijn, daar moet u goed op letten. Verder is het belangrijk om op het wattage van de led inbouwspots te letten. Bij iedere led spots staat dit duidelijk vermeld.

De led inbouwspots bestaan uit een aantal verschillende onderdelen en wel, de inbouwspots led zelf, de driver ook wel transformator genoemd en 2 klem veren. De inbouwspots zelf bestaat ook nog uit twee delen en wel de lens en het armatuur. In de lens zit de led chip en voor de chip is van belang dat het een degelijk goed werkende chip is, gaat de chip stuk dan brand de led inbouw spot niet meer en is de led inbouwspots eigenlijk niet meer te gebruiken omdat de chip lastig te vervangen is. Dat is de reden dat al onze led inbouwspots zijn uitgerust met een Cree chip. Deze chip heeft zijn diensten in het verleden meer dan bewezen en is onverwoestbaar. Een goede chip is het halve werk zullen we maar zeggen. Mocht de chip toch stuk gaan dan zijn er sommige (web) winkels die voor u de volledige lens vervangen maar daar doen wij bij led inbouwspots led niet aan, chip stuk betekend bij ons gewoon een volledig nieuwe led inbouw spot voor u onder onze soepele garantie voorwaarden. 

De driver ook wel transformator van de led inbouwspots

Iedere led inbouwspot uit onze webwinkel werkt op een transformator, deze zorgt ervoor dat de stroom waarop u de led spots aansluit wordt omgezet naar 12 volt. Eigenlijk kunt je dus zeggen dat de inbouwspots led op 12 volt werken maar u ze kunt aansluiten op 230 volt. Ook zorgt de transformator ervoor dat de inbouwspots dimbaar zijn. Er zit dus een verschil in de transformator als u een dimbare of niet dimbare inbouwspot koopt en niet in de inbouw led spots zelf. Deze transformators worden door ons altijd gratis bij uw bestelling geleverd, u hoeft deze dus niet zelf aan te schaffen, alle led inbouwspots worden inclusief transformator en volledig compleet geleverd.

Hieronder een foto van een led driver of transformator, door ons gratis bij uw led inbouwspots geleverd

De transformator van iedere led inbouwspots is vervangbaar. Zoals u waarschijnlijk wel weet gaan led inbouwspotjes namelijk bijzonder lang mee, ze gaan eenvoudig weg niet stuk. Wat nog wel eens kan voorkomen naar een flink aantal jaren is dat de transformator stuk gaat. Nu hoor ik u al zeggen oh dus toch wel extra kosten want als de transformator stuk gaan moet ik een nieuwe kopen en die zijn vast en zeker erg duur. Nee is daarop ons antwoord, in tegenstelling wat veel winkels u willen laten geloven zijn transformators helemaal niet duur en sterker nog voor u zijn ze helemaal gratis  en als er een trafo stuk zou gaan dan hoeft u ons alleen maar de oude transformator op te sturen en wij vervangen die trafo zonder kosten voor u, dus geen extra kosten voor u!

Regelmatig krijgen wij vragen van klanten of wij ook de klemveertjes los verkopen

Het antwoord daarop is nee, wij krijgen regelmatig de vraag op wij de veertjes willen verkopen.  Echter is dit niet voor ons de moeite waard. Er zijn zo veel verschillende klemveren dat het voor ons geen enkele zin heeft om de veren in ons assortiment op te nemen. Wat wij van led inbouwspots led wel weten is wat voor veertjes door onze led inbouwspots worden gebruikt en dat ze bij regelmatig gebruik soms lam worden of stuk gaan.

Een mooi voorbeeld van led inbouwspots in een vloer in plaats van in een plafond maar ook hier heeft u klemveertjes voor nodig

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u uw nieuwe led inbouwspots regelmatig uit het plafond haalt om ze ergens anders neer te hangen of bij schilder werkzaamheden of schoonmaak werkzaamheden aan uw plafond. Als u de led inbouwspots een keer of vier, vijf uit het plafond heeft gehaald kan het zijn dat de veertjes minder sterk worden. Wederom is dit geen enkel probleem want wij van led inbouwspots led vervangen niet alleen volledig gratis uw trafo’s maar ook uw klemveren voor uw inbouwspots. De lamme of niet meer werkende klem veren hoeft u niet naar ons terug te sturen, heeft u een aantal extra veertjes nodig neem dan contact met ons op, vermeld uw order nummer en het aantal veertjes dat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u ze de volgende dag nog thuis heeft.