De driver ook wel transformator van de led inbouwspots

Iedere led inbouwspot uit onze webwinkel werkt op een transformator, deze zorgt ervoor dat de stroom waarop u de led spots aansluit wordt omgezet naar 12 volt. Eigenlijk kunt je dus zeggen dat de inbouwspots led op 12 volt werken maar u ze kunt aansluiten op 230 volt. Ook zorgt de transformator ervoor dat de inbouwspots dimbaar zijn. Er zit dus een verschil in de transformator als u een dimbare of niet dimbare inbouwspot koopt en niet in de inbouw led spots zelf. Deze transformators worden door ons altijd gratis bij uw bestelling geleverd, u hoeft deze dus niet zelf aan te schaffen, alle led inbouwspots worden inclusief transformator en volledig compleet geleverd.

Hieronder een foto van een led driver of transformator, door ons gratis bij uw led inbouwspots geleverd

inbouwspotsDe transformator van iedere led inbouwspots is vervangbaar. Zoals u waarschijnlijk wel weet gaan led inbouwspotjes namelijk bijzonder lang mee, ze gaan eenvoudig weg niet stuk. Wat nog wel eens kan voorkomen naar een flink aantal jaren is dat de transformator stuk gaat. Nu hoor ik u al zeggen oh dus toch wel extra kosten want als de transformator stuk gaan moet ik een nieuwe kopen en die zijn vast en zeker erg duur. Nee is daarop ons antwoord, in tegenstelling wat veel winkels u willen laten geloven zijn transformators helemaal niet duur en sterker nog voor u zijn ze helemaal gratis  en als er een trafo stuk zou gaan dan hoeft u ons alleen maar de oude transformator op te sturen en wij vervangen die trafo zonder kosten voor u, dus geen extra kosten voor u!

Regelmatig krijgen wij vragen van klanten of wij ook de klemveertjes los verkopen

Het antwoord daarop is nee, wij krijgen regelmatig de vraag op wij de veertjes willen verkopen.  Echter is dit niet voor ons de moeite waard. Er zijn zo veel verschillende klemveren dat het voor ons geen enkele zin heeft om de veren in ons assortiment op te nemen. Wat wij van led inbouwspots led wel weten is wat voor veertjes door onze led inbouwspots worden gebruikt en dat ze bij regelmatig gebruik soms lam worden of stuk gaan.

Een mooi voorbeeld van led inbouwspots in een vloer in plaats van in een plafond maar ook hier heeft u klemveertjes voor nodig

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u uw nieuwe led inbouwspots regelmatig uit het plafond haalt om ze ergens anders neer te hangen of bij schilder werkzaamheden of schoonmaak werkzaamheden aan uw plafond. Als u de led inbouwspots een keer of vier, vijf uit het plafond heeft gehaald kan het zijn dat de veertjes minder sterk worden. Wederom is dit geen enkel probleem want wij van led inbouwspots led vervangen niet alleen volledig gratis uw trafo’s maar ook uw klemveren voor uw inbouwspots. De lamme of niet meer werkende klem veren hoeft u niet naar ons terug te sturen, heeft u een aantal extra veertjes nodig neem dan contact met ons op, vermeld uw order nummer en het aantal veertjes dat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u ze de volgende dag nog thuis heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *