Led Inbouwspots zijn een duurzame investering

Een aantal jaren geleden kwam de eerste led verlichting op de markt. Dit was voor de consument allemaal nog even wennen. De lichtkleur van de led spots was nog erg wit, bijna tegen het blauwe aan en het zag er allemaal nogal wat kil uit. Veel mensen zijn toen bij hun huidige vorm van verlichting gebleven en begrijpelijk was dat ook. Men wil immers wel energie besparen maar niet te kost van alles.

Vandaag de dag is dat een stuk anders geworden

Vandaag de dag zijn er vele verschillende soorten led inbouwspots en andere vormen van led verlichting op de markt. Een van de laatste ontwikkelingen zijn led inbouwspots. Waar er vroeger nog maar een geringe keus was in led inbouw spotjes is er nu een mooie groeiende markt voor. De ontwikkeling gaat snel en er is nu ruim voldoende keuze in led spotjes voor in uw woonkamer, keuken, badkamer zolder, carport enzovoort. De inbouwspots van tegenwoordig zijn van een uitmuntende kwaliteit en ook erg belangrijk de ze heel erg redelijk geprijsd. Eigenlijk is de prijs vergelijkbaar met de oudere halogeen spotjes.

Niet alleen de prijs is veranderd ook de kwaliteit

Ondertussen is de prijs van led inbouwspots flink gedaald, de ontwikkelingskosten zijn eruit en men verwacht dan ook zeker niet dat de prijs van led spots nog verder omlaag gaat. Sterker nog de verwachtingen zijn dat in verband met de grote vraag naar led inbouwspots de prijs langzaam maar zeker weer iets omhoog zal gaan. Inbouwspots led zijn tegenwoordig een stuk goedkoper maar de kwaliteit heeft daar zeker niet onder geleden, sterker nog wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze led inbouwspots dat wij er 3 jaar garantie op geven.

Er zijn ondertussen meerdere soorten op de markt

Naar mate de ontwikkelingen van led inbouwspots elkaar in hoog tempo hebben opgevolgd zijn de spots nu wel uit ontwikkeld. Het gevolg daarvan is dat de producten zich gaan richten op het design van de led spots.

Een van onze nieuwe design led inbouwspots, deze spot haalt snel de verkoop aantallen in van onze besteller led inbouw spot

inbouwspotjesHet aantal verschillende soorten verkrijgbare led inbouwspots neem elke dag toe. Ook in onze led inbouwspots webwinkel zult u verschillende soorten led inbouwspots vinden. Het grootste verschil tussen de spots is of ze dimbaar of niet dimbaar zijn, daar moet u goed op letten. Verder is het belangrijk om op het wattage van de led inbouwspots te letten. Bij iedere led spots staat dit duidelijk vermeld.

De led inbouwspots bestaan uit een aantal verschillende onderdelen en wel, de inbouwspots led zelf, de driver ook wel transformator genoemd en 2 klem veren. De inbouwspots zelf bestaat ook nog uit twee delen en wel de lens en het armatuur. In de lens zit de led chip en voor de chip is van belang dat het een degelijk goed werkende chip is, gaat de chip stuk dan brand de led inbouw spot niet meer en is de led inbouwspots eigenlijk niet meer te gebruiken omdat de chip lastig te vervangen is. Dat is de reden dat al onze led inbouwspots zijn uitgerust met een Cree chip. Deze chip heeft zijn diensten in het verleden meer dan bewezen en is onverwoestbaar. Een goede chip is het halve werk zullen we maar zeggen. Mocht de chip toch stuk gaan dan zijn er sommige (web) winkels die voor u de volledige lens vervangen maar daar doen wij bij led inbouwspots led niet aan, chip stuk betekend bij ons gewoon een volledig nieuwe led inbouw spot voor u onder onze soepele garantie voorwaarden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *